Cautare

9992 de rezultate pentru "accident de munca oradea 1 martie" (2.84 secunde)
Problema o constituie însa specialistii, care sunt destul de greu de gasit în acest domeniu.O crestere a numarului de imobile ar putea duce la o stagnare sau chiar la o scadere a preturilor locuintelor, asa cum o dezvoltare a infrastructurii din zona ar ajuta la o dezvoltare generala a economiei.
Gasirea locului de munca potrivit, care sa va lanseze în cariera, poate fi un proces dificil.
Gasirea locului de munca potrivit, care sa va lanseze în cariera, poate fi un proces dificil.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
Unirea Basarabiei cu Romania Unirea Basarabiei cu Romania a avut loc la 9 aprilie 1918 (27 martie pe stil vechi) si a fost in fapt reunificarea vechii provincii romanesti Basarabia, rupta de Moldova si alipita de Rusia in 1812.
ORA DE VARA 2013 In noaptea de sambata spre duminica, 31 martie 2013, Romania trece la ora oficiala de vara. ... Ora oficiala de vara este valabila pana in data de 27 octombrie 2013, ora 4.00.
Intre 15 martie si 7 aprilie, 3.500 de vouchere de cumparaturi, in valoare totala de 175.000 de lei vor fi oferite garantat clientilor centrului comercial.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
AJOFM isi propune ca in urmatoarea perioada de timp sa atraga 715 cursanti in programele de formare profesionala. Asta pentru a acoperi intr-o oarecare masura deficienta de care se fac raspunzatoare firmele ce refuza sa-si specializeze personalul.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
A trecut un an de cand criza si-a aratat "coltii" in Romania. Falimente, dobanzi bancare uriase, blocaje financiare, lipsa de lichiditati si mii de oameni ramasi pe drumuri sunt numai cateva dintre efectele crizei.
In primele luni ale lui 2010, numarul angajatorilor doljeni depistati ca incadreaza personal fara forme legale a crescut cu aproape 120% fata de aceeasi perioada a anului 2008, cand nu aparusera inca primele semne ale crizei economice care avea sa loveasca Romania.
Acesta nu a parut surprins de cuvintele pe care le auzise si parea impacat cu posibila moarte. ... Era oarecum impacat, in conditiile in care altcineva poate s-ar fi revoltat", a declarat Mariana Cojocaru la emisiunea de la Kanal D.
Acestia se considera nedreptatiti si acuza conducerea de modul in care a intocmit listele cu persoanele carora le-a incetat contractul individual de munca.
Valcea unde gazdele au dat cu piciorul la tot ceea ce au facut in urma cu o etapa, la Oradea. ... Nici doua dintre codase, CFR Timisoara si FCM Targoviste, nu au reusit sa se departajeze in cele 90 de minute, astfel ca si-a luat fiecare cate un punct.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, in luna martie, controale la 612 agenti economici, descoperind abateri de la legislatia in vigoare la 490 dintre acestia.
Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest a lansat ieri la Oradea doua scheme de finantare in cadrul Programului Operational Regional.
google-analytics.com